over mij

Over mij

 

Hoi lieve Lezer,

Ik ben Sanne Horlings, geboren in het jaar 1989 te Zaanstad. Ik woon tegenwoordig samen met mijn vriend Ronald in Emmen. Wat leuk dat je een bezoekje op mijn website komt brengen!

 

Interieur blog

 

Zolang ik mij het kan heugen ben ik altijd al een creatieveling en een liefhebster geweest van design, mooie plekken, eten en alles wat met de natuur te maken heeft. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn hier dan ook op aangesloten. Ik ben afgestudeerd als bloemiste en vormgever. Deze elementen wilde ik altijd al heel graag samenvoegen omdat dit elkaar juist versterkt.

Mijn passie is om anderen te inspireren en te motiveren door mijn eigen interesses te delen, waardoor andere mensen andere inzichten krijgen.

Uit deze passie is vijf jaar geleden mijn interieur blog Draad & Spijker ontstaan. Op dit platform schrijf en fotografeer ik over design,  interieur, eten, natuur, trends, hotspots en bloemen en planten.

Met Draad & Spijker heb ik al veel mooie mensen mogen ontmoeten  en herinneringen mogen delen. Waardoor ik in de Vtwonen loves Blogs magazine heb mogen staan. Ook is Draad & Spijker genomineerd voor de Vtwonen Meet the blogger awards in 2016.

Hier ben ik al erg trots op, maar ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd. En dat je jezelf altijd moet blijven ontwikkelen, zo ook op dit platform.

Ik geef jullie graag een kijkje in mijn wereld waarin ik mijn passie, liefde voor al het moois wat er op mijn pad komt en mijn creativiteit graag met jullie deel.

Liefs Sanne

Wil je samenwerken met Draad & Spijker?