Illustratie

Alles met een mooie bijzondere herinnering verdient een plekje in je interieur! Misschien wel van die ene onvergetelijke vakantie, feest, trouwerij of jullie eerste foto samen?

Wil je dat fotomoment vastleggen in een mooie illustratie? Leuk voor inderdaad je woonruimte of om een persoonlijk cadeau te geven. Dan kan ik je hierbij helpen. Ik maak van bestaande foto’s een digitale illustratie. In de vorm van portretten, mooie (vakantie) plekken, een dierbaar item of misschien wil je wel je interieur vastleggen. Het kan allemaal!

Benieuwd naar meer voorbeelden? Klik hier voor een kijkje.

Hoe komt de illustratie tot stand.

Wanneer je mij de foto(‘s) en wensen mailt, zal ik een vragenlijst naar je toesturen en zal ik je misschien vragen naar extra afbeeldingen. Wanneer ik deze heb ontvangen maak ik aan de hand van de wensen een offerte, deze verstuur ik je toe. Wanneer het akkoord is toegezegd ga ik er mee aan de slag. Ik maak aan de hand van een foto een digitale illustratie in mijn eigen tekenstijl.

P.s. Heb je een vaste einddatum? Laat het mij dan bij de bestelling weten.

Na ongeveer drie weken ontvang je het “inkijkresultaat” en de factuur. Nabewerking kan, alleen zitten hier wel extra kosten aan verbonden. We bespreken dan de “schets’ door, welke elementen aangepast kunnen worden. Deze wensen worden verwerkt in de illustratie. Dan ontvang je nogmaals een “inkijkresultaat”, wanneer deze is goedgekeurd ontvang je het aangepaste factuur. De extra kosten zal ik met je bespreken wanneer ik de aangepaste wensen heb ontvangen.

Na de betaling van de factuur, ontvang je het eindresultaat in een A3 bestand. Wil je een groter bestand onvangen? Dat kan in overleg, hier worden wel extra kosten voor gerekent. Het bestand kan je zelf laten bedrukken bij een drukkerij of misschien wil je hem wel als een IXXI omtoveren voor aan je muur.

Wanneer je al wel akkoord hebt gegeven op de offerte en later toch besluit om de bestelling ongedaan te maken, zijn hier kosten aan verbonden vanaf €50,00.

illustratie

Prijsindicatie

Wil je een bestelling plaatsen? Mail mij dan met je foto(‘s), dan maak ik vrijblijvend een offerte voor je op aan de hand van je wensen. Ook de speciale verzoeken die niet in de onderstaande tabellen staan, bestel je via de mail.

draadenspijker@gmail.com

WelkeHoePrijs (incl. BTW)
Portret, 1 persoon/
huisdier
Bovenlichaam€ 59,00
Totale lichaam€ 79,00
Met achtergrond Vraag een offerte aan

WelkeHoePrijs (incl BTW)
Portret, 2 personen/
huisdieren
Bovenlichaam€ 89,00
Totale lichaam€ 109,00
Met achtergrond Vraag een offerte aan

WelkeHoePrijs (incl. BTW)
Portret, 3 personen/
huisdier
en
Bovenlichaam€ 119,00
Totale lichaam€ 139,00
Met achtergrondVraag een offerte aan

WelkeHoePrijs (incl. BTW)
Portret, 4 tot 5
personen/ huisdieren
Bovenlichaam€ 169,00
Totale lichaam€ 189,00
Met achtergrond Vraag een offerte aan

Ik heb in iedergeval ontzettend veel zin om jou/ jullie mooie of bijzondere moment vast te leggen in een persoonlijke illustratie.

Liefs Sanne