Oona vloerkleed, een spel tussen vorm en contrast.

We kennen allemaal vast wel een “lijstje” wat je graag wilt terug zien in je interieur. Als interieur liefhebster merk ik dat de lijst alleen maar langer word met al het moois wat er in de wereld verkrijgbaar is. En ja dan moet je soms keuzes maken. Maar hoe doe je dat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Eigenlijk is het niet heel erg moeilijk. Wanneer bijvoorbeeld je ruimte iets wat saai aanvoelt, dan kan je gaan voor een echte blikvanger. Wel die in de stijl past van de ruimte, maar waarschijnlijk heb je daar dan wel wel rekening mee gehouden toen je hem toevoegde aan je wensenlijstje.

 

Blikvangers

Blikvangers kunnen van alles zijn zoals bijvoorbeeld een gave kleur op je muur, tot een mooi kunstwerk. Als het maar iets van lef, karakter of inspiratie uitstraalt. Zo wou ik wat meer kleur aan de vloer geven die mooi blend met de muren, maar ook weer een mooi contrast aan de bank geeft. Dan is een mooi (design) vloerkleed wel een mooie toevoeging. Zodat het vloerkleed en de bank elkaar versterken. Het vloerkleed Oona van het merk Normann Copenhagen voldoet aan al deze aspecten. Buiten dat vind ik het ook erg leuk om met vormen en lijnen te spelen en dat komt allemaal terug in dit vloerkleed. Zo komt de streep weer terug in het Ferm Living behang en de rondingen geven een mooi verschil aan de rechte lijnen van ons huis.

 

 

Oona 

Oona is een spel tussen vorm en contrast. Deze heeft uitvoering drie unieke vormen die niet rond maar ook niet vierkant zijn. De strakke lijnen en de zachte rondingen geven karakter aan dit vloerkleed. De ondergedompelde lijn die over het vloerkleed is getrokken breekt het effen oppervlakte en geeft het geheel op een subtiele manier meer pit. Dit mooie ontwerp die is ontworpen door Simon Legald en is verkrijgbaar in drie kleuren: nude, mintgroen en grijs. Dit zijn fijne pasteltinten die passen in een eigentijds interieur.

 

De woorden van Simon Legald zijn: ‘ In mijn ontwerp probeer ik geen onnodige details toe te voegen.Ik werk met eenvoud door de noodzaak te benadrukken in plaats van ze te verbergen en het product een eenvoudige en eerlijke uitdrukking te geven.’ 

 

Oona

 

Voor welke blikvanger zal jij gaan in je interieur?

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.