Verfijnd minimalistische keramiek

Keramiek liefhebbers opgelet! Tijdens de Stockdagen in Arnhem kwam ik een nieuwe designer tegen die ontzettend mooi werk maakt. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het keramiek (schalen en de waxinelichthouder) tegen kwam tussen de vele tafels waar iedereen hun product(en) met passie met ons wou delen. Het werk is van Hester de Wolff en erg toepasselijk dit is ook haar “merknaam”. Ik raakte met haar aan de praat waar ze vol met liefde over de designs vertelde. Hester vertelde mij dat ze zelf haar eigen nieuwe technieken heeft ontwikkeld om natuurlijke kleurpigmenten te maken. Elke kleur wordt weer van een andere steen gemaakt. En de natuur is haar inspiratiebron. Ik bewonder mensen die vanuit de natuur werken. Haar werk is puur en heeft een verfijnde, natuurlijke en subtiele uitstraling. Al het keramische werk zijn resultaten van Hesters nieuwsgierigheid, onderzoeken en testen.

Ik ben het meest verliefd op haar lab collectie, die bestaat uit verschillende kleurrijke schalen.

 

 

Hesters werk zou goed passen bij ons in het interieur, omdat we qua basis van rustige en eenvoudige lijnen houden, gecombineerd met her en der een speelse twist er tussen door. Dit houd ons interieur in balans en het ene versterkt het andere en andersom.

De schalen willen wij graag gebruiken als wanddecoratie die we dan als een groepje, gecombineerd met andere borden ophangen. (in de tinten die we volgend jaar in onze woon en eetgedeelte willen gaan toepassen, dit is alleen nog even een verrassing waar we deze gaan ophangen). Ik vind het zelf te zonde om deze mooie schalen van Hester veel te gaan gebruiken, vandaar dat ze dan volgend jaar een mooi pronk plekje krijgen aan de muur.

Alleen de waxinelichthouders geven hier in huis al veel warmte en dansende muren van de weerkaatsing van het licht. Een leuk weetje over deze waxinelichthouder is dat deze is gemaakt van een kalksteen.

 

 

Wil je al dit moois graag gebruiken voor kerst? Houd mijn blog deze maand dan goed in de gaten, want van Hesters mooie werk ga ik ook een kerst tafelschikking maken!

 

Wat vind jij het mooiste uit de Hester de Wolff collectie?

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.