Een uniek persoonlijk vloerkleed.

Als interieur blogger ben ik altijd bezig met interieur en ben ik opzoek naar mooie nieuwe trends, bloemen, planten maar ook producten. Nu kwam ik een paar maanden geleden een ontzettend leuk concept tegen. Hoe zou je het vinden als je je vloerkleed helemaal eigen kunt maken? Ben je bijvoorbeeld al een langere tijd verliefd op een zelf gemaakte foto of een schets die jij of een dierbare heeft gemaakt en die je hebt omgezet in een bestand? Sinds kort kan je bij Foto Geprint je afbeelding omzetten in een vloerkleed die gemaakt is van vinyl. Hoe gaaf is het om een uniek pronkstuk in je interieur te laten stralen? Op deze manier kan je je ruimte nog meer persoonlijker maken.

Ik heb er voor gekozen om een print helemaal zelf te ontwerpen. Eerlijk gezegd het ontwerp proces was voor mij best een hobbelige weg, wanneer alle mogelijkheden open staan is het lastig om iets te kiezen wat ook aansluit op ons interieur. Elke week was ik er wel mee bezig in mijn hoofd, totdat ik het idee kreeg om een print te maken over deze periode. De herfst! Dit seizoen samen met de lente vind ik een van de mooiste periodes van het jaar.

 

 

Je zou je inspiratie van social media kunnen halen, dat heb ik niet gedaan. Ik heb mijn schoenen en mijn jas aan gedaan gecombineerd met een warme fijne sjaal, tijd om de herfst te omarmen! Buiten zie je vooral veel warme tinten van de gevallen bladeren, de paddenstoelen die de lucht in springen, maar ook de bessen geven zoveel kleur aan de omgeving. En bessen vind ik zelf één van de mooiste items van de herfst. Je kunt er ook zoveel mooie dingen van maken. Dus ik ben opzoek gegaan daar diverse bessen en kwam dan ook met een aantal thuis.

En ja daar zit je dan voor een leeg stuk papier, ik wist wel dat ik het vloerkleed een rustige print wou geven. Van uit dat standpunt ben ik gewoon begonnen met het tekenen van de bessen en een paar bladeren die aan de bessen takken zaten. Onder het tekenen door merkte ik dat ik een combinatie met zaden ook wel erg mooi vind. Zo kwam ik uit op de zaden van de Acer platanoides boom. Als kind gooide ik deze altijd in de lucht en kwam hij als een soort helikopter naar beneden. Buiten de leuke herinneringen is het ook een mooie en herkenbare vorm om te teken. En zo is mijn print ontstaan. Gelukkig was de grote van de afbeelding groot genoeg om deze te verwerken in een vloerkleed.

 

Ter ere van hun nieuwe website mag ik al mijn volgers verblijden met een kortingscode van 20% op het gehele assortiment te besteden via de website www.fotogeprint.nl met de code (draadenspijker20) 

 

Ik heb niet lang  wachten (drie werkdagen) om het kleed te mogen ontvangen. Best spannend om de print nu in het groot te mogen bewonderen, maar ik was blij verrast toen ik het kleed uitrolde. Daar lag hij dan in de woonkamer mooi te liggen. De kleur valt mooi weg in het geheel en de print is aanwezig maar niet te heftig. Ik ben er ontzettend blij mee. Qua schoon maken is vinyl ontzettend makkelijk, alleen zou ik een swiffer gebruiken zodat je minder kans hebt voor krassen.

En nu fijn genieten van dit mooie concept van Foto Geprint.

 

 

Welke favoriete print zou jij graag als vloerkleed zien?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Foto Geprint. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.