Woonklaar!

De woonkamer is nu echt bijna klaar, alleen stoor ik mij op dit moment nog aan één ding. De vintage radiator, die afkomt uit de jaren zeventig. Deze kan heel mooi zijn wanneer je hem laat spuiten in een andere kleur. Maar aangezien de houten jaloezieën ook achter de radiator hangen, vind ik het lijnen spel van deze twee gecombineerd erg onrustig! En blijft het in mijn ogen een stoorzender in de woonkamer. 

 

Na bijna vier jaar zijn we op het punt dat we er toch wel heel graag wat aan willen laten doen, dus zijn we opzoek gegaan naar het optische. Dan kom je al gauw uit op een radiator ombouw, die in veel variaties beschikbaar zijn. We wilden graag een ombouw die een effen en een strak uiterlijk heeft. Zo kwamen we via social media het merk Sentimo tegen, met de ombouw waar wij op het oog op hebben laten vallen. Ze maken twee verschillende ombouwen, zoals de Groove en de Solid. Omdat wij graag een egale uitstraling willen hebben, zijn we gegaan voor de Solid. En ja dan kom je bij de kleur, voor mij is het erg belangrijk dat het een makkelijk kleur is die je met andere kleuren kan combineren. En wit vind ik net wat te standaard voor een radiator ombouw! Buiten de vele opties hebben we voor de kleur ecru gekozen. Dit is een warme kleur die heel mooi aansluit op de rood/ nude tinten die wij in de woonkamer hebben toegepast. En wanneer je met koelere tinten gaat werken zal de ecru iets koeler lijken. Of te wel perfect voor mijn verander momenten!

 

 

Het in elkaar zetten van deze radiator ombouw is erg gemakkelijk, ik denk dat we er ongeveer vijftien minuten mee bezig zijn geweest. Het is alleen wel handig wanneer je dit met z’n tweeën doet. Bij onze radiator moesten we er nog wel ijzeren hoeken aan bevestigen om de 30 cm centimeters, anders kan je nergens de magneten er aan bevestigen die de ombouw verbind met de radiator. Ik vind het systeem van Sentimo erg fijn en snel werken, buiten dat heb je ook gelijk mooi resultaat. En een erg goede en fijne kwaliteit!

We zijn er echt ontzettend blij mee, het geeft zoveel meer rust aan de ruimte en de warme lucht kan gemakkelijk door de kamer in worden gebracht. Doordat de onder-, boven- en achterkant open zijn.

 

Voor welke radiator ombouw van Sentimo zou jij gaan?

 

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Sentimo. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.