Niet op tafel maar aan de muur.

Nu dat de muur een nieuwe look heeft gekregen, mag deze dan eindelijk worden aangekleed. Buiten het maken van het plan is dit ook echt wel het leukste om te doen, het af stijlen van de ruimte. Voor dat alles nog geverfd en behangen moest worden had ik al de keuzes gemaakt wat ik graag aan de muur wil hebben hangen. Zo wil ik graag op een plek aan de muur een design vaas hebben hangen waar ik altijd een mooie bloem of groen in kan presenteren. Zo heb je altijd een beetje liefde in je woning. Maar ik vind het ook belangrijk dat de vaas van zichzelf ook al een uniek object moet zijn. Zo kwam ik tijdens het online shoppen de Cor Unum Hang vaas (deze vaas is ontworpen door Sofie Boonman ze werkt graag met geometrische lijnen en structuren en word geproduceerd door Cor Unum) tegen. Een mooi eyecatcher met een ruw randje, in één oogopslag was ik verliefd. En deze vaas moet je aan de muur bevestigen met een haak, dus precies waar ik naar zocht. En ja ook ik heb het bij design, wanneer je ergens verliefd op bent dan moet je het gewoon hebben! En een paar weken later werd deze werd deze netjes bezorgd aan de deur. Ik moet je zeggen dat ik blij verrast was toen ik de doos opende, ik had verwacht dat de vaas wat kleiner en platter zou zijn, maar nee deze heeft echt een body. Er zit ook een reageerbuisje bij geleverd waar je een bloem in kan doen, omdat de binnenkant geen glazuur laagje heeft kan hier geen water in. Maar wat wel erg handig is, dat je de vaas gewoon in de vaatwasser kan plaatsen om deze schoon te maken.

 

 

Buiten dat je er elke week nieuw bloemen in kan zetten, zou je er ook een Paas tak of kerst groen in kunnen zetten met mooie decoraties er in. Eigenlijk kan je er eindeloos in variëren!

Ik vind het zelf  leuk om diverse vormen met elkaar te combineren, zo is de wandplank erg strak van vorm met rechte lijnen maar de Hang vaas heeft juist ronde vormen met veel structuur. Door deze naast elkaar te hangen verstek je de vormgeving van beide producten. Zo doet de een niet onder voor de andere.

 

 

Weet jij al welke bloem je graag in deze vaas zou willen presenteren?

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen. 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.