Structuur met een zacht randje.

Bij een nieuw plan voor je woonruimte heb je natuurlijk ook nieuwe producten nodig om je plan te kunnen uitvoeren en je sfeer helemaal kloppend te maken. En een product waarmee je snel een mooie sfeer mee kan geven aan je ruimte dat is een vloerkleed! Wij heb een zwart/ donker grijs wit vloerkleed, met een drukke print die all over het kleed gedrukt is. Eigenlijk heel snel gekocht, omdat we de vloer zo kaal vonden en wat meer warmte aan de woonkamer wouden geven. Maar snel koop is voor een sfeer bepalend product niet het juiste om te doen! Het vorige vloerkleed vond ik erg druk en toch wel te hard voor binnen, dus van het zomer kan hij mooi neergelegd worden bij het lounge gedeelte in de tuin. Voor in de woonkamer wou ik toch graag een zachtere en warmere uitstraling geven. En daar is vilt een heel mooi textielsoort voor om beide wensen te creëren.

Toen ik wist wat ik wil uitstralen in de ruimte, heb ik onze woonwensen omarmd en aan de hand daarvan ben ik opzoek gegaan. Via sociaal media kwam ik de shop Vloerkledenwinkel tegen. Op hun site kwam ik veel mooie vloerkleden tegen en ook één die heel erg mooi in het plan en in de ruimte uitkomt. Dat is de Home Collection Kabel, één  van de exclusieve vloerkleden van hun eigen collectie in de kleur lichtgrijs geworden. Deze kleur is ook mooi licht, maar ook niet zo licht dat je er alles op kunt zien. Erg handig voor iets wat je veel gebruikt! Dit kleed is geweven en is gemaakt van wolvilt. Dit geeft een zachte uitstraling, precies naar waar we opzoek waren! Omdat het grof geweven is geeft het ook weer een stoere twist. De prijs en kwaliteit zijn erg goed en straalt de juiste balans en sfeer uit, ook ben ik zelf ook erg blij dat dit een mooi en tijdloos design is.

 

 

Het is ook erg leuk om deze vloerkleed te combineren met een plat kleed en met een andere kleur. Zo komt de structuur van de Home Collection Kabel nog meer tot zijn recht. Het dit geeft ook meer diepte en een speelse twist in je ruimte.

Nu dat hij er ligt kunnen we ons geluk niet op en word het plan steeds meer werkelijkheid. Lekker de schoenen uit en met de voetjes op het kleed!

 

 

Welk vloerkleed vind jij het mooiste van de Vloerkledenwinkel?

P.s. Je kunt hun kleden ook vinden bij Loods 5, hoe leuk is dat!

Liefs Sanne❤

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Vloerkledenwinkel. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.