Sfeer creëren met licht.

Een paar weken terug kreeg ik een leuk bericht van Dmlights, of ik samen met een aantal andere collega bloggers de philips hue lampen wouden uit proberen. Ik was blij verrast maar toen ik het bericht tegen mijn vriend vertelde zag ik zijn ogen helemaal oplichten. We zijn al een tijdje op zoek naar een verlichtingssysteem wat je makkelijk kan bedienen en waarmee je kunt spelen met licht. We hebben wel eens een Philips Living colors gehad, alleen dan heb je een bolletje in je interieur staan, wat je eigenlijk niet wilt zien. En met de Philips Hue Starterskit heb je er gelukkig helemaal geen “last” van, omdat het systeem in direct in de lampen zijn verwerkt.

Na een kleine paar weken kregen we het Philips Hue Starterskit aan de deur bezorgt. Tijd om de lampen te instaleren. Ik moet je eerlijk bekennen, ik ben hier geen held in. Het leek mij dus ook een ingewikkeld klusje, maar dit bleek alles behalve waar. Het aansluiten ging makkelijk en snel en stond in de bijsluiter heel makkelijk omschreven. Na een paar minuten kon ik gelijk er mee aan de slag!

 

Tijd om de sferen en de kleuren uit te testen! Dit kun je allemaal doen via de app op je smartphone maar ook via je tablet. Super handig, want de lampen kan je overal aan en uit doen waar je ook bent. Handig wanneer je op vakantie bent om zo bijvoorbeeld inbrekers op het verkeerde been te zetten. Ook kun je de lampen dimmen, zo kan je een heel mooi sfeer beeld creëren in je woonruimte.

 

 

Ik vind zelf de gedimd knop het fijnste wanneer ik s ‘avonds lekker op de bank zit en wanneer ik aan het werk ben dan is de knop concentreren erg fijn. Als ik tussen de kleuren moet kiezen, dan kies ik de roze en de gele tint.

 

 

Welke tint zou jij graag in je woonruimte willen zien?

Liefs Sanne❤

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Dmlights. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.