Always spring with Bulbo

 Als je mij al een langere tijd volgt dan weet je dat ik ontzettend hou van groen in huis. Met planten kan je zoveel sfeer en leven in je ruimte creëren. Vorig jaar heb ik al iets moois en handigs gezien op verschillende beurzen. Het is een LED lamp, maar dan in een mooi eigentijds jasje. Dit mooie ontwerp is gemaakt door het merk Bulbo en het leuke/ handige van deze lamp is dat hij nagebootst zonnelicht afgeeft. Dan kun je denken wat is hier nu handig aan? Nou wanneer je een donkere werkplek of een donkere ruimte hebt, is het meestal lastig om daar planten te verzorgen. Want een plant heeft toch licht nodig om te kunnen groeien. Dus wanneer je de Cynara (zo heet het licht object) in de aarde naast je plant steekt en de stekker in het stopcontact stopt dan geeft de lamp voldoende licht om je plant op een donkere plek te laten groeien. Super handig toch? Zo kun je elke ruimte een leven geven. En buiten dat, ziet het er ook nog een super leuk uit.

DSC_0389Je kunt de Cynara, wat ik net al een beetje verklapte in de aarde steken naast je plant. Maar je kunt de lamp ook boven de planten laten hangen aan zijn snoer. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij een pot met kruiden erin, of voor je moestuin zaailingen.

Ik heb hem zelf gebruikt bij onze Ficus plant, die wordt wel heel vaak verplaatst en dus ook naar wat donkere plekken hier in huis. En ik merkte wanneer hij weer een plekje bij het licht kreeg, dat hij het daar toch veel fijner vindt. Maar nu met de Cynara kan ik hem weer verder in de woonkamer plaatsen, zonder dat je je schuldig voelt voor de plant.

DSC_0332DSC_0342

Bulbo heeft deze versie LED lamp nu ook in een spring collectie gemaakt, deze bestaat uit twee kleuren. De licht roze en de licht blauwe variant. Erg lieve pastel tinten, die je erg makkelijk kunt toevoegen in je interieur.

En ik heb ook een erg leuke verrassing voor je, want de Cynara Spring Colour collectie is uit en hiervan mag ik er één van weggeven in een vorm van een give away in de kleur naar keuze.

Wat moet je doen om mee te kunnen doen:

  • Volg @bulbolight en @draadenspijker op instagram en/of op Facebook.
  • Repost of deel een foto van deze blog met de #alwaysspringwithbulbo.
  • In de foto tag je ook weer @bulbolight en @draadenspijker.
  • Laat dan een berichtje achter onder deze blogpost voor een extra lootje.

(Deze give away is alleen open voor Nederlandse volgers).

 

Oftewel super makkelijk meedoen kan tot en met donderdag 26 mei, Vrijdag 27 mei maak ik de winnaar bekend!

 

Heel veel give away plezier en succes.

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.