De week in het kort #6

Eigenlijk was het best wel een drukke week afgelopen week. Linda van Entrena was er weer, stichting de Knip ( waar we nu echt wel veel voor moeten gaan doen) en de psycholoog ook deze week gezien. Gelukkig was het vooral positief. Dus dat geeft mij ook weer energie.

Buiten deze afspraken heb ik deze week ook voor het eerst een kijkje genomen in het nieuwe dierentuin Wildlands, in Emmen. Er moeten nog wel het één en ander gebeuren voordat het echt helemaal klaar is, maar ik moet je toegeven dat het al wel erg mooi begint te worden. Ik vind vooral de vlindertuin en het thema gedeelte Serenga erg mooi. Het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Dit park gaat op 25 maart, dus hou een plekje vrij in je agenda.

d3d4

 

 

 

 

 

 

d5d1

 

 

 

 

 

 

d7d6

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week ben ik ook erg veel bezig geweest in de tuin en met het zaaien van zaadjes. Wel binnen, met de kou van s’ nachts durf ik het buiten nog niet aan. Dit is het tweede jaar dat we een moestuin in de tuin hebben. Eigenlijk is bijna de hele achtertuin besteed aan de moestuin. Stiekem vind ik dit er ook wel erg gezellig uit zien en je weet zeker dat er geen vieze bestrijdingsmiddelen op je groenten of fruit zijn bespoten. Vorige week had ik de eerst zaadjes van de tomaten, paprika’s, siererwt, basilicum en de rode biet alvast gezaaid. Ze komen nu heel erg lief boven de grond een kijkje nemen en sommige zijn nog nieuwsgieriger en zijn de eerste kleine blaadjes al open geklapt. Hallo mooie plantjes, hallo lekker eten. Buiten het zaaien ben ik ook druk bezig geweest met het maken van het plan en niet alleen voor de moestuin maar ook voor het gedeelte waar je rustig kan ontspannen. Het zal even een klus worden, maar denk dat het wel erg mooi gaat worden.

moesttuin3moesttuin2moesttuin1

Ik ben niet alleen een plan voor buiten aan het bedenken maar ook voor binnen. In grote lijnen heb ik het al uitgedacht hoe ik het wil hebben. Ik heb hier voor eigenlijk nooit echt met veel kleur gewerkt in mijn interieur, maar wil het nu wel graag toepassen. Toch merk ik dat ik dit voor mezelf toch wel een beetje lastig vind, maar ben er ook achter gekomen dat te veel kleur ook niet bij mij past. Hoe mooi ik de verschillende combinaties ook vind. Ik merkte dat ik te veel inspiratie binnen kreeg, waardoor ik teveel wou. Waardoor het voor mijn gevoel een chaos werd in mijn hoofd maar ook in het interieur. Op dat moment ben ik weer terug naar de basis gegaan en mezelf (en natuurlijk ook met mijn vriend in het achterhoofd) afgevraagd wat vind ik mooi en waar voel ik (wij ons) me fijn bij. Het leuke is dat ik wel subtiel een lichte kleur wil toepassen. Het word geen roze maar licht blauw, gecombineerd met onze grid wand en de ‘kleur’ grijs. Gecombineerd met een zwart accent ‘kleur’ en om iets meer sfeer in het interieur te geven voeg ik het licht houten materiaal er ook aan toe, met een klein tipje wit marmer. Niet te druk, maar wel licht met een klein stoer accent. Maar waarschijnlijk zal ik hier binnenkort nog wel een blog over schrijven, dan laat ik je zien welke producten ik heel graag hiervoor wil toepassen om het plaatje helemaal kloppend te maken.

interieur

Ik merk dat ik na deze week best wel moe ben en veel last heb van de fibromyalgie heb, dus voor vanavond ga ik het even rustig aan doen.

Een mooie avond iedereen.

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Had helemaal niet door dat het de nieuwe dierentuin in Emmen is, ben wel mega benieuwd hoe het geworden is.
  Inspiratie is fijn maar het kan af en toe ook echt teveel worden idd! Hopelijk vinden jullie snel een mooie combinatie.

  • Ja ik ben ook benieuwd als alles helemaal klaar is. Na de Pasen snel een kijkje nemen.
   Ja dat komt uiteindelijk wel weer goed. Ik heb het al helemaal in mijn hoofd zitten ?. Soms moet je gewoon weer helemaal naar het begin gaan. ?.

   Liefs Sanne ♡