Faunascapes: Schone beleving

Posters, wie had er nou niet één boven zijn of haar bed hangen. Elke avond of ochtend een fantasie over je idool te fantaseren. Maar nu een aantal jaren verder, moet je je zelf toegeven aan een volwassener leefstijl. Waar dit toch niet meer kan (misschien stiekem nog in je kledingkast, dat is een optie).

Toch zijn posters een mooie Eyecatcher voor in je interieur. Je kunt ze tegenwoordig niet meer weg bedenken uit je woonruimte. Een poster is meer dan een leuke afbeelding, het geeft namelijk ook een persoonlijk tintje aan je ruimte. En wie wil tegenwoordig niet een huis die je juist past als een jas. Je hebt echt ontzettend veel keuzes, maar als je van dieren, landschappen en quotes houd, dan kun je vast ook wel vinden in de mooie posters van Faunascapes. Tobias en Hanne Scheel Mikkelsen zijn creatieve duo achter deze mooie ontwerpen en ze werken samen onder de naam WhatWeDo.

Ik ben echt ontzettend weg van hun werk. Ze hebben het zo mooi vormgeven en de posters zijn op stevig papier geprint van een erg mooie en goede kwaliteit.

DSC_0075

Je kunt je echt laten verdwalen in de verschillende landschappen die in het dier zijn vast gelegd. Eigenlijk kan je net als ‘vroeger’ je fantasie de vrije loop laten gaan. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik het super moeilijk vind om mijn favoriet uit te kiezen, omdat ze zoveel mooie keuzes hebben. Maar als ik naar mij als persoon moet kijken en dan bedenk welke het beste bij mij past is dat de afbeelding met het konijn. Als eerst omdat ik stiekem bang ben voor heel veel dieren behalve de konijntjes, maar ook omdat mijn droomhuis hier wel heel mooi zou passen in dit landschap.

Buiten de dieren posters hebben ze ook posters met quotes, het zijn sterke, krachtige korte zinnen, die zijn omgeven in landschappen.

Ik heb voor deze posters maar twee woorden voor: Schone beleving! Eigenlijk gewoon ontzettend mooi.

20160208_151341
20160208_151217
GIVEAWAY
In samenwerking met Faunascapes kun je nu een poster winnen naar keuze in B2 formaat.
 
Wat moet je hier voor doen:
  • Volg @Faunascapes en @draad_en_spijker op Instagram
  • Schrijf een reactie onder de giveaway foto die ik geplaatst heb op mijn Instagram feed, laat weten welke poster je graag zou willen en tag twee vrienden hierin.
  • Wil je extra kans maken? Dan mag je ook 1 van de foto’s van deze blog delen op instagram met de hastag #Faunascapesdraadenspijker
  • Je kunt meedoen aan deze giveaway tot en met 13 februari en op 14 februari maak ik de winnaar bekend. Dus een mooi valentijns cadeau, voor je zelf of je geliefde.
  • (Deze post is gesponsord)

DSC_0117 (1)DSC_0114 (1)Wat is jouw favoriet?

Liefs Sanne♡

 

 

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.