De week in het kort #4

Herken je dat gevoel dat je heel veel gedaan hebt afgelopen week, maar als je er over na denkt wat dat nou precies is geweest niet meer weet. Dit gevoel gevoel heb ik bij deze week.

Ik weet nog wel dat ik het hele huis over hoop had liggen, omdat mijn handen dan weer jeuken om de inrichting weer eens aan te passen. Dit heb ik bijna elke maand wel. Alles begint een beetje blauw en roze te worden, alleen bij het eetgedeelte hangt nog een IXXI. Hij is echt super mooi, maar qua tinten past hij jammer genoeg niet meer in het gehele plaatje. Dus ja dan bedenken wat er dan moet komen te hangen. Ik kan het jammer genoeg niet leeg laten omdat er een paar gaten op dat stukje zitten. Na een paar dagen brainstormen kwam ik op het idee om een MDF plaat te kopen en die wit te schilderen. In mijn gedachte dacht ik even snel een likje verf geven, maar in praktijk liep dit toch wat anders. Normaal gesproken doe ik altijd alles netjes volgens wat er is aan geschreven, maar deze keer kon ik niet langer meer naar de gaten in de muur kijken. Dus zonder dat ik de plaat in de grondverf had gezet, ben ik er gewoon gelijk houten lak verf overheen gaan verven. Ik kan je zeggen, dit was geen goed idee. Ik heb er wel twee dagen over gedaan om de plaat wit te krijgen, omdat het hout het verf op zoog. Dus na vijf keer schilderen was het eindelijk echt wit. Daarna heb ik een licht blauwe cirkel op de plaat geverfd, want midden in de cirkel wil ik een 3D papieren unicorn er op bevestigen. Dit pakketje kreeg ik deze week ook binnen, maar hier hoor je later meer over. Ik ben echt super blij met het resultaat.

《SUNDAY 》 De plaat hangt dan eindelijk, nog 1 keer de cirkel een laagje verf geven. En dan mag eindelijk de 3D unicorn een plaatsje krijgen. Ik kan niet wachten. Een mooie zondag iedreen!

De rest van de week heb ik foto’s gemaakt voor mijn aankomende blogs en ook er een paar geschreven.

En dan vergeet ik bijna te zeggen dat we de kaartjes voor ShowUp deze week hebben ontvangen. Volgende week gaat het event weer van start en wat heb ik er zin in om hier naar toe te gaan. Benieuwd naar alle nieuwe designs en de designers natuurlijk.

kamer

En nu nog even snel koken (stamppot bloemkool), daarna plof ik lekker op de bank, even niks meer doen.

Hoe was jullie week?

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.