Kringloopvondst

Ik heb mijn fiets gepakt. Tijd om een stukje te fietsen. Het is mooi weer, de lucht ruikt lekker en soms zweeft er her en der een paar wolkjes voorbij.

Maar onder het fietsen werd ik afgeleid. In de verte zag ik een kringloop winkel en wanneer ik er eentje zie wil ik er toch een kijkje nemen. Zo gezegd zo gedaan, ook deze keer kon ik de verleiding niet laten en ik stapte naar binnen. Hopen op een mooi geluksmomentje.

Na een tijdje rond neuzen viel mijn blik op een mooie aardewerken schaal. Helemaal verstopt onder de andere grote schalen. De stoere robuuste uiterlijk gecombineerd met de warm groene kleur, maakte mij in een oogopslag verliefd.

kringloop

Niet veel later kwam ik nog een lief schattig gebroken witte vaasje tegen. De vorm van dit vaasje hoef ik niet veel over te zeggen, want I LOVE IT.

kringloop1

Wat me wel is opgevallen dat de kringloop winkels duurder zijn geworden. Of ligt dit aan mij? Sommige dingen kan je beter gewoon in de winkel kopen dan tweedehands. Maar goed, dit viel mij al een tijdje op en wou het even met jullie delen…

Ik ben erg blij met mijn vondst, samen heeft het mij 3,00 gekost. Blij!

 

kringloop2

kringloop3

 

 

Liefs, Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Oh echt wel! De kringloopwinkel profiteert van de populariteit, en flink ook! Soms zie je echt prijzen die nergens over gaan, dan laat ik t dus staan. Het blijft n sport om voor dat kwartje dat ene leuke kopje te scoren hè 😉

    • Ja het is inderdaad ook erg jammer, maar aan de andere kant als je dan wat moois voor weinig gevonden hebt dan kan je geluk niet meer op. Maar gelukkig ben ik niet de enige die het opvalt. Een hele fijne avond!
      Liefs Sanne